Onze Programma's

Be Driven Program

Wil jij samen met anderen in een selecte groep werken aan jouw doelen? In 3 maanden tijd leggen wij samen met jou de basis voor het creëren van een gezonde en fitte leefstijl. Meer energie, afvallen, fitter, krachtiger worden, rust in je kop of lekkerder in je vel zitten is onze hoofdmissie.

Je traint twee keer in de week in een groep van maximaal 6 personen. De trainingen zijn gefocust op verschillende componenten. Denk aan kracht, conditie, focus, lenigheid, fysiek en of mentaal uithoudingsvermogen. Samen met jou verleggen wij je grenzen en zal je met de week fitter en sterker worden.

Naast de twee trainingen heb je elke week een coaching moment. Hier brengen wij jouw doelen in kaart en zal er elke week een meetmoment plaatsvinden om ervoor te zorgen dat je op koers blijft. Wij leren jou hoe je verantwoordelijkheid kan nemen voor het maken van groeikeuzes en daarmee je gedrag aan te passen en onwerkbare patronen te doorbreken.

Dit programma is niet gefocust op een Quick fix, het is geen magisch programma. Wij maken doormiddel van performance coaching dingen zichtbaar, zodat jij andere keuzes gaat maken dan je tot nu toe gedaan hebt.

Ben jij klaar met proberen en ben je bereid je mouwen op te stropen? Dan komen wij graag met jou in gesprek om te kijken of dit programma daadwerkelijk bij jou past!

Wat krijg je?

 • Persoonlijke intake
 • Nulmeting
 • Drie uur durende kick-off met de groep
 • Wekelijkse coaching en trainingsmomenten
 • Materialen voor het bijhouden van je progressie
 • Sturing op voeding
 • 100% commitment en oprechte betrokkenheid vanuit onze coaches

Be Driven group

Op twee vaste momenten per week werk jij met een van onze personal trainers aan jouw fysieke doelen.
Tijdens de Be Driven group creëren wij een Personal Training ervaring in een groep van maximaal 6 personen.

De trainingen zijn gefocust op verschillende componenten. Denk hierbij aan coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Het zijn uitdagende full body workouts waarbij je fysiek en mentaal op de proef wordt gesteld.

De trainingen worden afgestemd op jouw fysieke belastbaarheid. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Wij richten ons op kwaliteit en daarmee scherp op techniek, tempo en bewegingsuitslag.

Om jouw voortgang te waarborgen werken wij met maand commitments. Hiermee nodigen wij jou keer op keer uit om je grenzen te verleggen.

Wat krijg je?

 • Persoonlijke intake
 • Maandelijkse incheck moment, sturend op commitments.
 • Twee keer per week een uitdagende full body workout
 • 100% commitment en oprechte betrokkenheid vanuit onze coaches
Let op! De Be Driven group is alleen toegankelijk wanneer de basis is gelegd. De basis wordt gelegd tijdens de Be Driven Program en of een Performance Training traject.

Performance training

Tijdens het Performance training traject ervaar je Personal Training op het hoogste niveau. Middels een persoonlijke intake bepaal jij samen met je Personal Trainer/Coach de invulling van het traject. Wij stemmen de coaching en trainingen af op jouw doelen.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt ervaren, krachtiger wilt worden of juist stress wilt reduceren. Wij maken samen met jou een passend plan en sturen wekelijks bij om ervoor te zorgen dat je op koers ligt en blijft. Wij zijn niet terughoudend om jou te confronteren met onwerkbaar gedrag en patronen.

Wij zijn er vóór jou zodat jij eindelijk het verschil gaat maken op datgeen wat jij al een lange tijd voor ogen hebt.

Dit programma is niet voor iedereen. We kijken in een persoonlijk gesprek of er een match is en of wij jou daadwerkelijk kunnen helpen.

Wat krijg je?

 • Persoonlijke intake
 • Wekelijkse voortgang bewaking
 • Een combinatie van training en coaching
 • 100% commitment en oprechte betrokkenheid vanuit onze coaches

Performance coaching

Ben jij (beginnend) Personal Trainer en wil jij voor jezelf beginnen of je studio naar het volgend level brengen?

Je herkent het vast wel. Er zijn een aantal members die enorm veel resultaat creëren, maar het grotendeels stagneert of behaald weinig tot geen resultaat. Je legt het probleem keer op keer bij jezelf neer en wijzigt het voeding- of trainingsplan.

Het zit hem niet in het voeding- of trainingsplan. Het zit hem in wie jij bent.

Jij vindt het oncomfortabel om iemand te confronteren met onwerkbare patronen of gedrag. Je hebt een groter commitment op je eigen persoonlijkheid en vind het belangrijk wat mensen van je vinden. Jij weet allang dat je member het werk niet doet, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Wil jij staan voor kwaliteit en serieuze transformaties realiseren bij je cliënteel? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of er een match is.

Driven Business CLUB

COMING SOON

Partners

Wij kiezen onze partners zorgvuldig uit. Onze partners matchen met onze standaard, waarbij resultaat hoog in het vaandel staat en wij veel waarde hechten aan persoonlijke betrokkenheid.