Over the Driven club

Ons

Verhaal

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig fundament nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club helpen wij jou bij het bouwen van dit krachtige fundament, zodat jij de verantwoordelijkheid gaat nemen en je gaat doen wat nodig is. Stoppen met klagen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.

Een krachtig lichaam creëert een krachtig leven. Dit is de absolute basis voor meer energie, een groter incasseringsvermogen, focus en oprechte aanwezigheid bij de mensen om je heen. Het zorgt voor het vergroten van je productiviteit en effectiviteit op zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

We zijn er voor de mensen die af willen van proberen, wensen en hopen. Bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en kiezen voor duurzaam resultaat.

Wij werken aan de hand van 4 domeinen; Physique, Being, Relations en Work. Deze domeinen dienen als basis voor jouw leven. Training als tool voor het bouwen van een fit en krachtig lijf en performance coaching zodat jij gaat implementeren van wat je al weet. Het zit hem namelijk niet in meer kennis, informatie of vaardigheden. Het zit hem in het transformeren van het fundament. En dat is, wie jij bent!

Meet the team

Mart Broekhuizen

Performance trainer/coach
Info

HannahNispeling

Performance trainer
Info

Peterde Gruijl

Owner en Performance coach
Info

Voor wie wij zijn

Wij zijn er voor de ambitieuze en gedreven mensen die bereid zijn hun mouwen op te stropen. Die klaar zijn met proberen en bewust een commitment aan gaan om een krachtig en vitaal lijf te bouwen. Een krachtig en vitaal lijf is de absolute basis voor een krachtig en werkbaar leven.

Wij gaan niet voor een tijdelijke “quick fix”, dat is waar de meeste mensen naar opzoek zijn. Wij gaan voor duurzaam resultaat.

Wil jij weten hoe wij dat doen? Boek een proeftraining of schrijf je in voor een van onze experiences!
Over The Driven Club

Werken bij The Driven Club

Wij groeien enorm met ons bedrijf en zijn altijd opzoek naar extra hulp. Denk jij dat je past binnen ons team? Doe dan de open sollicitatie.
Solliciteer