Aan het woord:

Jelle van Eck

Een droom die bij The Driven Club een doelstelling is geworden. Ik zocht voornamelijk naar mijn eigen persoonlijkheid en purpose in het leven. Ik had wel een droom, maar ik maakte het nooit concreet. Een stuk angst en beÏnvloeding van buitenaf. Ik wilde mij onderscheiden van mijn vroegere ik.

Ik heb een specifieke doelstelling, waarbij ik fysiek en mentaal weerbaar moet zijn. Peter wist mij te raken in ons eerste kennismakingsgesprek. Dit was voor mij ook de doorslag om aan de slag te gaan bij The Driven Club. Ik wilde een trainer die verder keek dan alleen een fysieke prikkel toedienen. Ik zocht een persoonlijkheid waarmee ik een diepgaand gesprek kon voeren, die oprecht was en mij durfde te confronteren met mijn eigen gedrag. Fysiek ben ik onder de 10% vetpercentage gekomen, een mooie bijkomstigheid. Echter, de mentale groei die ik heb meegemaakt was voor mij de belangrijkste ontwikkeling.

Ik heb geleerd gelukkig te zijn en vanuit mijn eigen standaarden te leven. Ik durf mijzelf te confronteren met mijn eigen gedrag en ik heb geleerd om op een dieper level te communiceren met mijn naasten.

Peter, Mart en Hannah, dankjewel!

Ik heb geleerd gelukkig te zijn en vanuit mijn eigen standaarden te leven.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.