Aan het woord:

Esther Kop

Na mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan na een programma, omdat ik wilde afvallen en fitter wilde worden. Ik zat niet lekker in mijn vel en had weinig energie en daar wilde ik iets aan doen.

Zo ben ik in januari 2020 bij The Driven Club terecht gekomen. Tijdens de coaching sessies met Peter heb ik veel geleerd, alles start met een helder doel en een plan van aanpak. Als je wilt groeien moet je keuzes maken anders gaat het niet gebeuren. De trainingen zijn uitdagend en afwisselend, Mart en Peter zijn echte toppers! Kom je opdagen met een doel of omdat je gewoon een afspraak hebt?

In 6 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen, voel ik mij zowel mentaal als fysiek sterk en is mijn leven weer in balans. Zwangerschap twee heeft weer voor nieuwe uitdagingen gezorgd maar met alles wat ik al weet en de hulp van Peter en Mart ga ik mijn nieuwe doelen zeker halen. Ik gun iedereen zo’n toffe plek om te trainen en te leren!

De trainingen zijn uitdagend en afwisselend, Mart en Peter zijn echte toppers!
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.