Aan het woord:

Erwin Bresser

Vijf en half jaar geleden heb ik de knop om gezet bij Peter, die toen net voor zichzelf was begonnen. Ik was niet in balans: ik was een getraind hoofd met een ongetraind lichaam. Ik was te zwaar en merkte dat door die onbalans ik niet alles kon geven in mijn werk en privé. Nu ben ik 54, maar voel me fitter dan toen ik 40 was! De wisselwerking van een fit lijf op mijn mentale fitheid en de verhoogde veerkracht die ik voel bij elke uitdaging is onbetaalbaar!

De twee keer per week trainen bij The Driven Club ervaar ik als “me time” waar elke training er op gericht is om mijn grenzen te verleggen. Daardoor is een training nooit makkelijk, maar haal ik altijd het beste uit mezelf.

Daarnaast is het clubgevoel bij The Driven Club erg groot. Ondanks dat ik alleen train voel ik me onderdeel van de groep. Dit is met name te danken aan de manier waarop Peter, Mart en Hannah je betrekken bij The Driven Club.

Nu ben ik 54, maar voel me fitter dan toen ik 40 was!
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.