Members die bij ons trainen

Gerdien Bleijenburg

Ik voel me fit, beweeg makkelijk, heb geen kleine pijntjes meer en zie in de spiegel een strakker lijf. En het is ook nog eens knotsgezellig!
Lees meer

Jelle van Eck

Ik heb geleerd gelukkig te zijn en vanuit mijn eigen standaarden te leven. Ik durf mijzelf te confronteren met mijn eigen gedrag en ik heb geleerd om op een dieper level te communiceren met mijn naasten.
Lees meer

Erwin Bresser

De twee keer per week trainen bij The Driven Club ervaar ik als “me time” waar elke training er op gericht is om mijn grenzen te verleggen. Daardoor is een training nooit makkelijk, maar haal ik altijd het beste uit mezelf.
Lees meer

Esther Beels

Tijdens de trainingen merkte ik al snel dat ik volledig mijn hoofd leeg kan maken en focus op de training, ik word sterker en zelfverzekerder en durf buiten mijn comfort-zone de uitdagingen aan te gaan, zowel tijdens de training als in mijn werk.
Lees meer

Nicole Panka

Ze hebben een fijne sfeer gecreëerd waarbij je elke keer opnieuw uitgedaagd, zowel fysiek als mentaal.
Lees meer

Jannemieke van Kan

Bij The Driven Club heb ik geleerd dat geen berg te hoog is. Het is een kwestie van doen.
Lees meer

Shaukat Mahawat Khan

Ik kan The Driven Club iedereen aanbevelen die nu eens echt aan zichzelf willen werken. Dus niet alleen een voornemen hebben.
Lees meer

Paul Kamphuis

Binnen een half jaar resultaat, eetgewoontes aangepast, wat kilo’s lichter en meer focus op waar het echt om gaat.
Lees meer

Anja Kamphuis

Met een fijne groep mensen en perfecte begeleiding verleg ik mijn grenzen, werk ik aan een krachtiger lijf, mijn mindset en daarmee aan zelfvertrouwen.
Lees meer

Mark Pot

Nu 1,5 jaar verder heb ik een aantal mooie grenzen kunnen verleggen en voel ik mij weer sterk en fit. Zonder de oprechte aandacht, adviezen en humor van Mart en Peter had ik dit niet gekund.
Lees meer

Nino Donkervoort

Wat The Driven Club uniek maakt, is dat zij je tot de kern weten te raken, te boeien en te inspireren meer te zijn dan wat je zelf had verwacht te kunnen zijn.
Lees meer

Wim Schuiling

Dankzij de motiverende en onaflatende support van The Driven Club, is het mij gelukt om een normale bloeddruk te realiseren en ben ik inmiddels ruim 16kg kwijt.
Lees meer

Demi Druten

Niet te verschuilen achter angsten en twijfels maar kiezen voor jezelf. En kiezen voor mezelf, dat doe ik iedere keer weer opnieuw als ik naar The Driven Club ga.
Lees meer

Lylian Kamphuis

Peter heeft mij in een bijzonder korte tijd middels 1 op 1 coaching laten transformeren tot weer een krachtig persoon, zowel mentaal als fysiek.
Lees meer

Martijn van Eijkel

Buiten dat ik het waardevol vind om wekelijks even alleen met je lichaam bezig te zijn, ervaar ik het klankbord moment tijdens het sporten met Peter als zeer fijn.
Lees meer

Marielle Bakker

Ik heb een krachtig lijf gecreëerd en daarmee en enorme boost in mijn zelfvertrouwen. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ik kon minderen met mijn medicatie.
Lees meer

Chantal van der Leest

Als beginnend ondernemer voelde ik me erg onzeker over wat ik kon en vertrouwde ik niet op mijn eigen keuzes. Ik ben nu fitter en krachtiger dan ooit en weet ik veel beter wat ik kan en waard ben.
Lees meer

Jay Morgan-Howes

Door de trajecten bij The Driven Club ben ik 30 kg afgevallen en is mijn conditie zo toegenomen dat ik op Mud Masters de halve marathon heb kunnen lopen, met obstakels.
Lees meer

Esther Kop

In 6 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen, voel ik mij zowel mentaal als fysiek sterk en is mijn leven weer in balans. Ik gun iedereen zo'n toffe plek om te trainen en te leren!
Lees meer

Rob Hakvoort

Ik ervaar commitment, respect, partnership van beide kanten. Naast lichamelijke groei, het bepalen en behalen van doelen, ook superfijn met deze toppers om een uur van je af te praten tijdens een training.
Lees meer

Jelte Bakker

Ik ben mij veel bewuster geworden van wie ik ben waardoor ik met veel meer rust en overzicht keuzes kan maken in plaats van mij te laten leiden door emoties en niet werkbare gedachten.
Lees meer

Boudewijn Graveland

Ik creëerde onder meer structuur in mijn sport, slaap en voeding. Ik was fitter dan ooit en ik had minder slaap nodig.
Lees meer

start hier jouw transformatie

Meer informatie