Members die bij ons trainen

Mark Pot

Nu 1,5 jaar verder heb ik een aantal mooie grenzen kunnen verleggen en voel ik mij weer sterk en fit. Zonder de oprechte aandacht, adviezen en humor van Mart en Peter had ik dit niet gekund.
Lees meer

Ab Seghrouchni

Ik miste balans en een krachtig fundament om elke dag zakelijk topprestaties te kunnen leveren. Met de op mijn persoonlijke doelen afgestemde trainingen en begeleiding, hebben we gewerkt aan die krachtigere basis.
Lees meer

Nino Donkervoort

Wat The Driven Club uniek maakt, is dat zij je tot de kern weten te raken, te boeien en te inspireren meer te zijn dan wat je zelf had verwacht te kunnen zijn.
Lees meer

Wim Schuiling

Dankzij de motiverende en onaflatende support van The Driven Club, is het mij gelukt om een normale bloeddruk te realiseren en ben ik inmiddels ruim 16kg kwijt.
Lees meer

Mike Herle

Door mijn performance training traject heb ik veel meer energie en ben ik zelfverzekerder.
Lees meer

Nico Hanhart

Mijn coach kent mijn lijf net zo goed als ikzelf. Hij weet wat ik kan en tolereert geen bullshit.
Lees meer

Demi Druten

Niet te verschuilen achter angsten en twijfels maar kiezen voor jezelf. En kiezen voor mezelf, dat doe ik iedere keer weer opnieuw als ik naar The Driven Club ga.
Lees meer

Lylian Kamphuis

Peter heeft mij in een bijzonder korte tijd middels 1 op 1 coaching laten transformeren tot weer een krachtig persoon, zowel mentaal als fysiek.
Lees meer

Martijn van Eijkel

Buiten dat ik het waardevol vind om wekelijks even alleen met je lichaam bezig te zijn, ervaar ik het klankbord moment tijdens het sporten met Peter als zeer fijn.
Lees meer

Sabina van der Wiel

Sinds ik ben gestart voel ik me fitter en heb ik zelfs een berg beklommen op Curaçao die ik in 2015 met tranen en hulp van andere moest beklimmen, dat ging nu zonder slag of stoot. Wat ben ik trots!
Lees meer

Marielle Bakker

Ik heb een krachtig lijf gecreëerd en daarmee en enorme boost in mijn zelfvertrouwen. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ik kon minderen met mijn medicatie.
Lees meer

Chantal van der Leest

Als beginnend ondernemer voelde ik me erg onzeker over wat ik kon en vertrouwde ik niet op mijn eigen keuzes. Ik ben nu fitter en krachtiger dan ooit en weet ik veel beter wat ik kan en waard ben.
Lees meer

Jay Morgan-Howes

Door de trajecten bij The Driven Club ben ik 30 kg afgevallen en is mijn conditie zo toegenomen dat ik op Mud Masters de halve marathon heb kunnen lopen, met obstakels.
Lees meer

Esther Kop

In 6 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen, voel ik mij zowel mentaal als fysiek sterk en is mijn leven weer in balans. Ik gun iedereen zo'n toffe plek om te trainen en te leren!
Lees meer

Rob Hakvoort

Ik ervaar commitment, respect, partnership van beide kanten. Naast lichamelijke groei, het bepalen en behalen van doelen, ook superfijn met deze toppers om een uur van je af te praten tijdens een training.
Lees meer

Jelte Bakker

Ik ben mij veel bewuster geworden van wie ik ben waardoor ik met veel meer rust en overzicht keuzes kan maken in plaats van mij te laten leiden door emoties en niet werkbare gedachten.
Lees meer

Boudewijn Graveland

Ik creëerde onder meer structuur in mijn sport, slaap en voeding. Ik was fitter dan ooit en ik had minder slaap nodig.
Lees meer

Gerdien Bleijenburg

Na een paar weken al resultaat. Minder kleine pijntjes, een gezonde huid en al meer conditie. Sporten stom? Met de mannen van The Driven Club kom je er wel.
Lees meer

start hier jouw transformatie

Meer informatie