Be Driven Experience

16/12/2023 
10:00 -
 11:30
Tijdens dit event gaan we kijken èn ervaar je datgene wat jij graag wilt creëren in jouw leven.

Wat houdt het event in?

We vertragen samen met jou en zoomen in op jouw huidige situatie. Dit doen wij tijdens een waardevolle coachingsessie en een schaalbare, uitdagende workout.

Voor wie?

Degene die klaar zijn met klagen over hun lijf, bereid zijn mouwen op te stropen en de eerste stap te zetten naar een fit, werkbaar en energiek lijf.
In het eerste uur ga jij jouw huidige situatie in kaart brengen aan de hand van de 4 domeinen van jouw leven. Op deze manier krijg je een helder beeld hoe jij er daadwerkelijk voor staat. Dit kan confronterend zijn. Daarna zul je onderleiding van onze performance trainer fysiek aan de slag gaan. Je gaat ervaren waarom onze workouts zo effectief zijn, hoe wij onze trainingen opbouwen en ervaar je onze betrokkenheid van het hoogste niveau.

Waarom gaan we dit doen?

Om een andere realiteit te creëren in jouw leven is het in kaart brengen van de huidige realiteit, brutaal eerlijk, een vereiste.

Jouw transformatiereis begint
hier: meld je aan!

Jouw transformatiereis begint hier: meld je aan!

Klaar voor een nieuwe stap in je persoonlijke groei? Meld je aan voor dit inspirerende evenement en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. Ons toegewijde team kijkt uit naar je komst. Pak deze kans, jouw transformatiepad wacht op je. Jouw groei begint hier!

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio